Εισαγωγή
O ιστότοπος www.alourgis.gr είναι ένα ηλεκτρονικό εμπορικό κατάστημα πώλησης προϊόντων και λειτουργεί η εταιρεία με την επωνυμία Ερμείδου Γεωργία, που εδρεύει στην Πρασακάκη 11, Θεσσαλονίκη, 54622, Ελλάδα, με αριθμό Γ.Ε.ΜΗ. 037239705000 και εκπροσωπείται νόμιμα, με Α.Φ.Μ. 035008347 και Δ.Ο.Υ. Δ' ΘΕΣ/ΝΙΚΗΣ, ηλεκτρονική διεύθυνση επικοινωνίας alourgis@otenet.gr, τηλεφωνική γραμμή εξυπηρέτησης του ηλεκτρονικού καταστήματος: 2310 238 760. Οι συναλλαγές που πραγματοποιούνται μέσω του www.alourgis.gr διέπονται από το διεθνές Ευρωπαικό και Ελληνικό δίκαιο που ρυθμίζει θέματα του ηλεκτρονικού εμπορίου, καθώς επίσης και από το νόμο περί προστασίας των καταναλωτών (Ν. 2251/1994) που ρυθμίζει θέματα σχετικά με τις πωλήσεις από απόσταση. Επισημαίνουμε ότι ο χρήστης και καταναλωτής του ηλεκτρονικού καταστήματος www.alourgis.gr πρέπει να διαβάσει και να αποδέχεται τους όρους χρήσης.

Ακύρωση παραγγελίας
Εάν έχει ολοκληρωθεί η ηλεκτρονική παραγγελία αλλά δεν έχει αποσταλεί ακόμα το προϊόν και θέλετε να την ακυρώσετε μπορείτε να καλέστε το 2310238760 ή να μας αποστείλετε e-mail ακύρωσης με τα στοιχεία και η παραγγελία σας θα ακυρωθεί σε διάστημα 5 ωρών.
Εάν έχει αποσταλεί το προϊόν και πάλι μπορείτε να ακυρώσετε την παραγγελία κατόπιν επικοινωνίας μαζί μας στο 2310238760 ή στέλνοντας e-mail στο alourgis@otenet.gr με τα στοιχεία της παραγγελίας. Στην περίπτωση αυτή θα πρέπει να επωμιστείτε το κόστος μεταφορικών αποστολής και επιστροφής της παραγγελίας. Σε περίπτωση επιστροφής των χρημάτων σας: H επιστροφή των χρημάτων σας θα ολοκληρωθεί εντός 15 ημερών από την ημερομηνία ακύρωσης της παραγγελίας.

Επιστροφή προϊόντων
Έχετε το δικαίωμα να επιστρέψετε τα προϊόντα που αγοράσετε, ή να ζητήσετε την αλλαγή τους με άλλο προϊόν ή προϊόντα, μέσα σε δέκα ημέρες από την παραλαβή του προϊόντος. Στην περίπτωση αυτή σας επιβαρύνει μόνο το άμεσο κόστος επιστροφής των μεταφορικών των προϊόντων. Επιστροφές γίνονται δεκτές μόνο εφόσον τα προϊόντα που επιθυμείτε να επιστρέψετε βρίσκονται στην ίδια κατάσταση στην οποία τα παραλάβατε, χωρίς δηλαδή να έχουν κοπεί οι ετικέτες από το εσωτερικό των προιόντων, να έχουν αποσφραγισθεί ή να έχει παραβιασθεί η συσκευασία τους, μαζί με την απόδειξη λιανικής πώλησης ή το τιμολόγιο. Για την επιστροφή των προϊόντων πρέπει να προηγηθεί αποστολή e-mail στο alourgis@otenet.gr είτε τηλεφωνική επικοινωνία.

Διαχείριση παραπόνων
Για οποιοδήποτε παράπονο σας μπορείτε να στείλετε e-mail στο alourgis@otenet.gr και η εταιρία μας θα επικοινωνήσει μαζί σας λαμβάνοντας σοβαρά τα λεγόμενα σας.

Προσωπικά δεδομένα
Απαραίτητη προϋπόθεση για την έναρξη της μεταξύ μας συνδιαλλαγής είναι η γνωστοποίηση από πλευράς σας κάποιων προσωπικών σας στοιχείων. Όταν κάνετε μια παραγγελία, θα σας ζητήσουμε το πλήρες ονοματεπώνυμό σας, τη διεύθυνση στην οποία θα αποσταλούν τα πωλούμενα προϊόντα και τον Τ.Κ., τον αριθμό του σταθερού σας τηλεφώνου (ή όποιο άλλο τηλέφωνο θέλετε το οποίο θα χρησιμοποιηθεί για την καλύτερη εξυπηρέτηση σας), την ηλεκτρονικήσας διεύθυνση (e-mail address) κ.λπ. και στην περίπτωση που επιλέξετε οι πληρωμές σας να γίνονται μέσω πιστωτικής κάρτας και τον αριθμό και την ημερομηνία λήξεως της. Αυτό γίνεται μόνο για την καλύτερη εξυπηρέτηση σας. Το alourgis.gr, ακολουθώντας απαρέγκλιτα τις αρχές της προστασίας των προσωπικών δεδομένων που προβλέπονται από τους σχετικούς νόμους και διεθνείς συμβάσεις δεν πρόκειται να προβεί σε οποιαδήποτε αθέμιτη και χωρίς την προηγούμενη έγκρισή σας χρήση και με κανέναν τρόπο δεν αποκαλύπτει, δημοσιοποιεί, πωλεί, ανταλλάσσει τα προσωπικά στοιχεία και τις πληροφορίες που μας εμπιστεύεστε.

Ιδιοκτησία - Εμπορικά Σήματα
Το περιεχόμενο του δικτυακού τόπου και το λογότυπο www.alourgis.gr είναι ιδιοκτησία της εταιρίας με την επωνυμία ΕΡΜΕΙΔΟΥ ΓΕΩΡΓΙΑ. Η πρόσβασή σας στην παρούσα ιστοσελίδα δεν πρέπει να εκλαμβάνεται ως παραχώρηση, τελεσίδικα ή με άλλο τρόπο, οποιασδήποτε άδειας ή δικαιώματος χρήσης οποιωνδήποτε άρθρων, φωτογραφιών, σχεδίων ή συμβόλου που εμφανίζονται στην παρούσα ιστοσελίδα, χωρίς την προηγούμενη γραπτή συγκατάθεση μας ή οποιουδήποτε τρίτου κατόχου τους.

Ευθύνη
Όλα τα προϊόντα παραλαμβάνονται από τους κατασκευαστές συσκευασμένα. Σε περίπτωση πάντως που στις παραδιδόμενες ποσότητες αποδεδειγμένα ανευρεθεί ελαττωματικό προϊόν διατηρείτε το δικαίωμα επιστροφής του με δυνατότητα αντικατάστασής του με δικά μας έξοδα αποστολής ή επιστροφής των χρημάτων σας.
Το www.alourgis.gr δεν ευθύνεται για οργανωμένη επίθεση από hackers με σκοπό την κλοπή προσωπικών στοιχείων χρηστών, αλλά ακόμα και σε αυτήν την περίπτωση οι χρήστες πιστωτικών καρτών διασφαλίζονται μιας και στο σύστημα δεν αποθηκεύεται ο κωδικός CVV των καρτών.
Για περισσότερες πληροφορίες είμαστε πάντα στη διάθεση σας είτε μέσω τηλεφώνου στο 2310 238 760, είτε μέσω e-mail alourgis@otenet.gr

To Top